Utökat samarbete med Skandia Fastigheter

Utökat samarbete med Skandia Fastigheter – 20201101

Det finns bara en sak som är mer tillfredställande och glädjande än att välkomna en ny kund och det är att få utökat förtroende med en befintlig kund!

Skandia Fastigheter har nyligen förvärvat tre samhällsfastigheter i Kungsbacka (tre skolor och en vårdcentral) och Optimal Service har fått förtroendet att leverera Totalförvaltning till samtliga (Teknisk drift, inre- och yttre fastighetsskötsel samt jour).

WSP-Dedu används som digitalt förvaltningsverktyg hos Skandia och säkerställer en överskådlig och kvalitetssäkrad leverans samt digital felanmälan.

I samband med att Optimal Service samarbete med Skanska Fastigheter påbörjades för 5 år sedan investerade Optimal Service själva i Dedu och implementerar nu verktyget i samtliga kundavtal vilket medför att vi kan arbeta med ett skalbart kvalitetsledningssystem över flera regioner, helt anpassat efter våra kunders individuella behov.

Tack för att vi får  vara en del av er verksamhet!

Optimal Service grundades 2005  och är Specialister inom fastighetsförvaltning: Teknisk drift, teknisk förvaltning, inre- och yttre fastighetsskötsel.

35  anställda,  omsätter ca 35Msek.  Lokala kontor i Göteborg, Uddevalla, Borås, Kungsbacka, Halmstad och Malmö .

Tilldelades Dagens Industris Gasellpris 2018 & 2019

Pressrelease Skandia:

https://www.skandiafastigheter.se/nyheterpress/#/pressreleases/skandia-fastigheter-foervaervar-tre-samhaellsfastigheter-i-kungsbacka-3044425

Kontakt Optimal Service:

Henrik Siösteen, CEO

henrik.siosteen@optimalservice.se

+46 734 162421

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Felanmälan Kontakta oss