Optimal Service ISO-certifierade inom Miljö och Kvalitet

Optimal Service är nu ISO-certifierade inom Miljö(14001) och Kvalitet(9001)!

Projektet har haft hög prioritet under 2020 för att nu ha slutcertifierats i februari 2021.

Hela företaget stärks markant av att genomgå dessa kravfyllda certifieringar, inom företagets båda prioriterade områden Miljö samt Kvalitet.

Då processen att genomgå dessa certifieringarna genomsyrar allt inom verksamheten så genererar det viktiga fördelar och synergieffekter internt och inte minst ut mot alla våra kunder. Utöver givna delar som mål och handlingsplaner inom minimerad miljöpåverkan och maximerad kvalitet så analyseras företagets arbetsflöden, effektivitetsstruktur, ansvarsområden och inte minst företagets avvikelsehantering. Detta skapar en levande process som alla inom företaget är engagerade i och har ett ansvar för och som leder till ständiga förbättringar. Förbättringar som våra kunder kommer märka av och dra nytta av varje dag! Optimal Service är nu helt enkelt ett ännu bättre företag som kan fortsätta sin tillväxtresa med än högre miljö- och kvalitetskrav i fokus.

Är du inte helt nöjd med den förvaltning eller fastighetsskötsel du har på dina fastigheter idag så är du varmt välkommen att kontakta:

VD, Henrik Siösteen

henrik.siosteen@optimalservice.se

0734-162421

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Felanmälan Kontakta oss