Du är alltid varmt välkommen att besöka oss men nu i Coronatider så vidtar vi extra försiktighet!

Kära Kund!

Såhär hanterar vi på Optimal Service Corona

Vi har alla redan anpassat oss på många sätt för att minimera risken att smittas av eller smitta någon med Corona(Covid-19).

Nedan punkter gäller utan undantag för Optimal Service när vi träffar dig som kund (fastighetsägare, hyresgäster, samarbetspartners, underentreprenörer m.fl.)

Samtliga punkter rekommenderas även av Folkhälsomyndigheten – vars riktlinjer och krav Optimal Service följer utan undantag.

Optimal Service uppdaterar och anpassar sig dagligdags utefter myndigheternas senaste information.

–      Optimal Service medarbetare sjukskriver sig omgående om dom visar förkylningssymtom/är sjuka.

–      Det är viktigt att vi inte slutar kommunicera med er! Vi träffar gärna dig men i Corona-tider så blir det i mindre grupper och i rum där rekommenderade avstånd kan hållas.

–      Vi har gärna digitala möten med dig istället och har all teknik för att ha bra video- eller telefonmöten. Vi administrerar givetvis detta åt er om så önskas.

–      Vi har även senaste digitala förvaltningsverktygen för att du som kund ska kunna följa att vi utför avtalade uppgifter – utan att vi för den sakens skull behöver träffas fysiskt just nu.

–      Vi, precis som du, tvättar & desinficera händerna ofta, håller ca två meters avstånd till varandra, nyser/hostar i armvecket och tar inte varandra i hand just nu.

Glöm inte att stötta varandra & njut av våren – så löser vi denna tuffa period tillsammans!

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Felanmälan Kontakta oss