Optimal Service välkomnar nya kunder!

Företaget har under senaste tiden fått ett antal nya kunder som vi levererar optimal service till!

thPedagogen Park: Pedagogen Park i Mölndal har ett 82 000 kvadratmeter stort markområde som rymmer drygt 36 000 kvm företagande, ett stort tillhörande grönområde, skola, förskola, fotbollsplan samt parkeringsytor. I början av sommaren skrev Optimal Service avtal med Pedagogen Park gällande skötsel av grönytorna.

 

th1Bostadsrättsföreningar: Vi välkomnar BRF Solgårdarna(92 lgh) i Masthugget, BRF Torvmossen(43 lgh) i Kullavik, BRF Anemonen(36 lgh) i Sävedalen, BRF Tomteberget, Lerum. Vi har även fått vår första BRF i Ulricehamn; BRF Norra Stranden 1 som består av ett nybyggt höghus om 14 våningar med 64 lgh. Samtliga BRF:er är kontrakterade via vårt samarbetsavtal med SBC (Sveriges Bostadsrätts Centrum)

Burger King: Vi har utökat vårt ronderingskoncept med två nya restauranger i Nykvarn, Stockholm och Spekeröd, Stenungsund. Restaurangerna ingår i det unika Ronderingskonceptet och innefattar allt från tex. driftsoptimerande åtgärder, div. hantverksarbeten, inre- och yttre renoveringar, fönsterputsning, vård av grönytor/rabatter m.m.

McDonald’s: Anders Höweler är franchisetagare för ett antal McDonald’s restauranger från Falkenberg till Kungälv. Optimal Service har påbörjat ett samarbete med samtliga Anders restauranger gällande teknisk förvaltning/fastighetsservice. Samarbetet baseras på det unika Ronderingskonceptet. Även fönsterputsning har adderats i detta upplägg.

Optimal Service har även fått i uppdrag att ombesörja yttre skötseln (grönytor och fönsterputsning) för McDonald’s Bäckebol, Ale Torg och Angered.