Optimal Service söker en driven fastighetstekniker

Driven fastighetstekniker sugen på nya utmaningar?

Optimal Service Väst AB har skrivit ett nytt avtal med ett av Sveriges ledande företag inom kommersiella fastigheter/Köpcentrum. Vi söker därför en sylvass tekniker som ska bli vår nästa kollega för detta viktiga uppdrag.

Som Fastighetstekniker/Drifttekniker ansvarar du för tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system och funktioner med ett extra fokus på goda relationer med hyresgäster såväl som till ägarna.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god social förmåga. Du är självständig, målmedveten och drivs av att skapa mervärde för såväl kunder som kollegor. Rollen som fastighetstekniker kräver känsla för service, entreprenörsanda, goda kommunikativa egenskaper med kundens bästa i fokus.

Krav:
– Utbildad inom fastighetsteknik och då gärna enligt fastighetsbranschens utbildningsnämnds kategori som Fastighetstekniker 2

– Minst 2 års erfarenhet av liknande roll med goda referenser (minst 2 års arbete med datorbaserade styr- och reglersystem)

– Förmåga att se helheten och sambandet utifrån dina goda kunskaper inom ventilation, VVS-tekniska anläggningar, elektriska installationer för kraft och belysning samt styr, regler, energi och klimatfrågor

– Certifierad som anläggningsskötare samt SBA. Fördel om du även har Heta Arbeten samt Liftkort.

– Behärskar svenska i tal och skrift.

– Har god datorvana.

– B-körkort

Tjänstevillkor:
Tillsvidareanställning, Heltid, Månadslön. Arbetsplatsen är stor-Göteborg.

Uppdragets start:
Snarast, dock senast 1/4, 2017.

Kontaktperson gällande rekryteringen:
Henrik Siösteen
VD
Telefon: 0734-162421
Mail: henrik.siosteen@optimalservice.se

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast, dock senast 12/2, 2017. Rekrytering kommer att ske löpande.