En partner, lägre kostnader, ökad trygghet

Vi på Optimal Service är specialister på allt vad fastighetsservice heter. Vi behärskar alla grenar som har med skötsel och drift av din fastighet att göra. Men framförallt har vi koll på att även fastigheter består av människor och att vår uppgift här i världen är att leverera tjänster och lösa problem som gör dessa människors liv lite enklare.

Att ha en enda serviceleverantör som kan din fastighet på sina fem fingrar ger inte bara lägre kostnader och högre effektivitet. Det ger dig också en större trygghet i din vardag. Vi på Optimal Service har helikoptersyn och kan leverera en helhetslösning. Att outsourcing bygger på tillit är något är vi väl medvetna om, och vi vet att det handlar om relationer och genuin fasighetskunskap, men också om ett förtroende som är vårt att förvalta. Det gör vi genom att alltid vara steget före och arbeta förebyggande för att minimera driftstörningar. Ofta tänker vi på lösningar innan problemen ens uppstått. Det gör att du som kund till oss sänker dina kostnader samt ökar din fastighets status och värde. Detta är vad våra kunder erfar. Ta gärna en titt på vad de har att säga om vårt samarbete.

Vårt breda tjänsteutbud, som innefattar allt ifrån traditionell fastighetsservice, till omfattande och komplett Facility Management ger dig möjlighet att välja och vraka. Behöver du hjälp med delar eller helheten? Du bestämmer och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som känns rätt för dig. Dina behov ombesörjs sedan utav vårt team bestående av duktiga och serviceinriktade medarbetare som är vana vid kvalitativt fastighetsarbete i högt tempo och på flera nivåer. Genom regelbunden tillsyn och driftkontroll ser vi till att snabbt bli familjära med både din fastighet och de som bor eller arbetar i den. Allt för att öka den samlade känslan av trygghet i alla led och för att kunna förebygga eller förutse eventuella problem, redan innan de uppstår.

Henrik Siösteen

VD och ägare

Telefon:
0734-162421
E-post:
henrik.siosteen@optimalservice.se

Peder Forssbaeck

Operativ chef och ägare

Telefon:
0705-162400
E-post:
peder.forssbaeck@optimalservice.se

Optimal Service grundades 2002 och ägs och drivs av Peder Forssbaeck och Henrik Siösteen. Optimal Service är väletablerade på marknaden och har både stora och små kunder inom Facility Management och renodlad fastighetsservice – alltid med fokus på dina individuella behov. Många av våra kunder har samarbetat med oss i många år och vi får ofta positiv återkoppling för vår pålitliga och personliga service.

Sedan 2013 är Optimal Service en koncern bestående av Holdingbolaget Optimal Service Sverige AB med helägda dotterbolagen Optimal Service Väst AB, Optimal Service Öst AB samt Optimal FM Syd AB.