Driven fastighetsskötare/fastighetstekniker till Borås

KOMMUN: Borås
YRKE: Fastighetsskötare/fastighetstekniker
SÖK JOBBET SENAST: 20 november 2019
LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi på Optimal Service AB är specialister inom fastighetsservice och arbetar för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster gällande samtliga områden som berör en fastighet. Vi är idag ca 40 anställda.

Optimal Service fortsätter sin expansion medfokus på lokal närvaro med sina kunder. Nu söker vi en sylvass fastighetsskötare som ska bli vår nästa kollega för detta viktiga uppdrag. Du kommer att utgå ifrån Borås.
Som fastighetsskötare ansvarar du för tillsyn och skötsel av fastigheterna och dess funktioner med ett extra fokus på goda relationer med hyresgäster såväl som till ägarna.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god social förmåga. Du är självständig, målmedveten och drivs av att skapa mervärde för såväl kunder som kollegor. Rollen som fastighetsskötare kräver känsla för service, entreprenörsanda, goda kommunikativa egenskaper med kundens bästa i fokus. Du kommer arbeta under stort eget ansvar med direktkommunikation mot ägarna.
Du kommer att leda och arbeta i ett team med två fastighetsskötare.

Meriterande:
-Minst 3 års erfarenhet av liknade roll med goda referenser
-Heta arbeten och Liftkort.

Krav:
-Behärskar svenska i tal och skrift.
-Har god datavana.
-B-körkort.

Kompetenser:
Fastighetsskötsel (Krav)

Sök jobbet:
Linda Forssbaeck
personalansvarig
linda.forssbaeck@optimalservice.se
0760-466338